CARE Redovisning

Stockholm | Linköping

Väx med oss!

CARE Redovisning är en personlig och resursstark redovisningsbyrå, med hög service och kunskapsnivå. Med oss kan ni dra nytta av en hel ekonomiavdelnings spetskompetens, till utbudet av smidiga och kostnadseffektiva ekonomilösningar som passar alla företag. 

Auktoriserade

Redovisnings- KONSULTER

Anpassat

Traditionellt & digitalt

Prisgaranti

Kostnads effektivt

25 ÅRS

ERFARENHET & KUNSKAP

Om oss

CARE Redovisning AB är en personlig redovisningsbyrå som sträcker sig ifrån Södermanland till Östergötland, och över hela landet. Vi tillhandahåller ett brett verksamhetsområde med allt ifrån löpande redovisning, bokslut, inkomstdeklarationer, löneservice, koncernredovisning och årsredovisningar till uppföljning och analyser; med fokus på att utforma den hjälp Er verksamhet behöver, anpassat efter era behov och önskemål. Vi sätter våra kunders mål i ett större perspektiv, vilket gör att kunden kan fokusera på sin egen verksamhet. CARE Redovisning tar inte bara hand om ditt företags ekonomi, vi förbättrar den.

CARE Redovisning är väldigt måna om den personliga relationen mellan oss och våra kunder. Vi strävar efter att bygga en god och långsiktig relation. Hos oss får du ett personligt bemötande och ett genuint engagemang. Vår ambition är att våra kunder ska känna sig som en del av CARE-andan där kvalitet, tillgänglighet, lojalitet och professionalism utgör ledstjärnorna.

Proffsig och engagerad. Har alltid gått till väldigt smidigt. Väldigt nöjd med så snabb feedback, kommunikation och bemötande. ”

Therese Fischer, LIVI

Kontakta oss

Är du intresserad av att bli vår nästa nöjda kund?